Wednesday, 11 April 2012

First Novel

Assalamualaikum ....
Seriosa Cinta Erika 
oleh : Qurratul Sa'adah Zulkafli
Harga : RM 14.90/ RM15.90
Pesanan : (+6) 012-2042168 -Kapten (B) Zulkafli

Sinopsis
Mengisahkan kehidupan  Puteri Erika. Erika adalah merupakan satu-satunya anak angkat kepada sebuah keluarga ahli perniagaan yang berjaya. Berperwatakan seperti kebudak-budakan dan dianggap tidak matang hingga melangkah ke alam awal remaja. Dia risau jika perangainya ini tidak diterima oleh kawan-kawannya di kolej swasta terkenal. Namun, sikapnya yang mudah didampingi telah menimbulkan perasaan dengki dikalangan pelajar senior perempuan di kolejnya. Pelbagai usaha menjatuhkan reputasinya dirancang oleh sekumpulan senior, The Superior.
Kehadiran Ezzry sebagai rakan sekolej dan jiran Puteri Erika yang diharapkan oleh ibu Erika langsung tidak disenangi olehnya. Malah ianya menjadi punca kepada persengkataan antara rakan baiknya. Akhirnya setelah semua dugaan dilalui kebenaran diperlihatkan.
Namun, adakah kehadiran Ezzry akan disenangi Erika? Adakah kehadiran Ezzry akan melengkapkan sebuah episod Seriosa Cinta Erika? Persoalannya bakal terjawab di dalam novel ini !hope you guys like it :)4 comments :

 1. Really like it... Memang tergerak hati nak beli tapi tunggu nak gi pesta buku je ni... XD Apa nama syarikat yg terbitkan buku saadah ye??

  ReplyDelete
  Replies
  1. Assalamulaikum THANKS for the like :) Utk pengetahuan, novel ni tidak dipasarkan di pesta buku di PWTC tapi Qalam boleh dapatkannya di kedai buku seperti POPULAR dan MPH Bookstore atau terud order daripada kami =)

   Delete
 2. Teringin nk jadi penulis sperti adik...Kak pn minat menulis...Congratez for ur first novel...Teringn nk bca...Hehe

  ReplyDelete